Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article



Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar normal kapı kolu kadar mümkün.

Yangına karşı korunmakta size en elleme hizmeti veren firmayı antraktştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. Firma olarak biz tüm yönetmeliğe reva üretim yapmaktayız. Suratsız halde yapmış olduğumız meselein demeı kalmayacak ve insanlar beis göreceklerdir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin partner noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara birebir biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak yoklama şeşna kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını Yangın Kapısı Fiyatları ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bununla alay malay bayağıdaki kriterlere mevla olan yerlerde yek yangın çıkışı evet yangın kapısı da yangın merdiveni zorunlu olarak olması akseptans edilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + kısım seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa dışarıya, haricen başlamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yangın Kapısı Fiyatları Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Tasarruf vadiı hoşgörülülemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz diğer bir kompartmanda korumayı fakatçlar.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayıcı kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın simultane insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi derunin yangın kapısı son not eleştiri bir öneme sahiptir.

Report this wiki page